(Sidst ændret: 21-08-2021)

Her hos Discount-Tracker passer vi naturligvis på dit privatliv og gør alt hvad vi kan, for at beskytte dine data. Du skal selvfølgelig vide hvilke data vi har på dig (spoiler; det er næsten intet), og hvad de bliver brugt til.
Nedenfor kan du (forbrugeren) finde netop alle de oplysninger.

Med "Personoplysninger" menes der alle former for oplysninger, som kan henføres til en fysisk levende person, både direkte og indirekte. De indlysende er navn, CPR-nummer etc. men kan også være videoer og billeder. Du kan læse mere på Europa Kommisionens hjemmeside her.

Når der nævnes "behandling af personoplysninger" menes der, at man bruger, benytter eller på anden måde behandler personoplysningerne. For eksempel er opbevaring, sletting og analysering af data en behandling. Dette gælder uanset om den udføres automatiseret eller manuelt.

Hvem har ansvaret?
Discount-Tracker.Com (CVR: 42583391)

har ansvaret for behandlingen af personoplysninger.

Hvorfor indsamler vi oplysninger generelt?
De oplysninger vi indsamler er til for, at hjemmesiden fungerer. Ligesom du fortæller postvæsnet hvor din addresse er, så bliver vi også nødt til at vide, hvor vi skal sende mails til, hvorfor vi f.eks har din email.
Du kan nedenfor se de oplysninger vi logger/registrerer, samt en mere uddybende forklaring om, hvorfor de oplysninger bliver indsamlet.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Email:
Som nævnt ovenfor, indsamler vi din email. Den bruger du til at logge ind med, og den bruger vi til at give dig besked, når de varer du tracker kommer på tilbud.

Sidste indlognings-tidspunkt:
Dette bruges til at kunne skelne mellem aktive og inaktive brugere, samt statistik over trafikken til hjemmesiden ifht. optimering af server.

Hvordan behandler vi dine personoplysninger?

Email:
Vi gemmer som sagt din email så du kan logge ind. Derudover sletter vi den naturligvis, hvis du ikke ønkser at benytte vores hjemmeside mere.
Derudover benyttes den også til kommunikation.

Sidste indlognings-tidspunkt:
Have kontrol over aktive og inaktive brugere, samt statistikker for at kunne skalere servere op/ned ifht. forventet trafik.

Hvor lang tid gemmer vi dine personoplysninger?

Email:
Indtil din profil bliver slettet. Se evt. mere under brugerbetingelserne.

Sidste indlognings-tidspunkt:
Indtil din profil bliver slettet. Se evt. mere under brugerbetingelserne.

Spørgsmål?
Du kan altid sende os en email på: info@discount-tracker.com

Ændringer?
I fremtiden kan vi kan ændre vores privatlivspolitik, men du kan altid se den nyeste version her hos os.
Vælger vi at ændre vores privatlivspolitik sender vi dig naturligvis en email derom, hvis ændringerne er relevante. Ændringer som f.eks. stavefejl eller andet der ikke har en betydning, skal vi nok lade være med, at give dig besked om.

Vil du klage ?
Datatilsynet fører tilsyn med, at vi overholder loven ifht. håndtering af persondata. Mener du, at der ikke er en korrekt håndtering fra vores side af, kan du altid indgive en klage til Datatilsynet.
Vi foretrækker naturligvis, at du skriver til os på info@discount-tracker.com først.