Hvad er Discount-Tracker?

"Discount Tracker" er en nem og overskuelig måde at undgå at gå glip af tilbud på.
Vi startede som et lille projekt under corona-hjemsendelsen, da vi ofte fandt os selv gemme links på f.eks et par jeans eller et par sko der var liiidt for dyre, og så tjekke dem igen og igen for at se, om de var på tilbud.
I stedet for hele tiden at skulle ind og se, om de nu var faldet til en pris vi ville give, så satte vi os ned, og lavede et værktøj hvor vi kunne sætte en prisgrænse for hvert produkt på hver webshop, og kommer prisen for produktet ned under den prisgrænse, bliver der sendt en mail.
Vi blev ret tilfredse med det og tænkte, at der nok var andre der sad i samme problem som vi havde. Så vi brugte lidt tid på at gøre det pænt og brugervenligt, og resultatet blev altså til denne her hjemmeside.

Hvad koster det at bruge?

Discount-tracker.com er for privatpersoner 100% gratis at bruge, både i dag og i fremtiden.

Hvad kan jeg tracke?

Ja, nu sidder du så måske og tænker, "hvad kan jeg egentlig tracke ?" - og der er svaret ret enkelt; teknisk set alt (så længe det er lovligt!). Så længe der er et produkt og en pris på det link du kopierer, så burde vores prisrobotter kunne finde prisen på det.
Vi har dog som udgangspunkt optimeret i forhold til tøj, ure, solbriller altså "almindelige" produkt-webshops, men du er altid velkommen til at prøve tracke prisen på f.eks. et hus eller personlig træning i et fitnesscenter, hvis du vil det.